Mila Kunis progovorila o propalom braku svog supruga i otkrila pojedinosti – Jabuka.tv

Mila Kunis progovorila o propalom braku svog supruga i otkrila pojedinosti

Iako je brak s Demi Moore propao 2013. godine, a dvije godine sreću je pronašao s Milom Kunis, Ashtona Kutchera još se uvijek često povezuje s bivšom suprugom.

Sada je o njegovom propalom braku progovorila i njegova današnja supruga, 34-godišnja Mila Kunis.

Ono o čemu do sada, barem u javnosti, nije govorila, 34-godišnja glumica sada je i to promijenila i otkrila neke detalje o bivšem braku svog supruga, glumca Ashtona Kutchera, sa 55-godišnjom kolegicom Demi Moore.

Mila Kunis o tome je progovorila u emisiji “WTF with Marc Maron”, prenosi Tportal.hr.

Imali su normalnu, stvarnu vezu. Imali su troje djece koju su odgajali. Sasvim normalan život. Bio je mlađi, no tu djecu je obožavao, rekla je Mila Kunis otkrivajući kako je Ashton Kutcher bio blizak s tri kćeri koje je Demi Moore dobila s Bruceom Willisom. Iako je brak s Demi odavno propao, 40-godišnji Kutcher i dalje je u kontaktu s Rumer, Scout i Tallulah Willis.

Osim o tome, Mila je progovorila i o svom trogodišnjem braku, otkrivši kako u vrijeme kada su zajedno snimali seriju ‘Lude 70e’ među njima nije bilo nikakvih emocija.

To je najčudnija priča, u koju nitko ne vjeruje, no kunem se Bogom da je istinita. Znate, osobe kakve smo u to doba bile nikada ne bi bile u vezi s ovim drugim, no s druge strane je i tužno jer smo izgubili 20 godina, koje smo mogli provesti zajedno. Nikada ne bismo bili zajedno da oboje nismo prošli to što smo prošli.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.