Mike Tyson ponovno u glumačkim vodama, “zapucao” je u akcijskom filmu “Desert Strike” – Jabuka.tv

Mike Tyson ponovno u glumačkim vodama, “zapucao” je u akcijskom filmu “Desert Strike”

Legendarni boksač Mike Tyson nedavno se vratio u ring u 54. godini života.

U egzibicijskom meču protiv Roy Jonesa Juniora bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji boksao je tako kao da nikada i nije otišao u mirovinu

Tyson koji je prije skoro 20ak godina bio pred bankrotom ponovo živi ugodan život i to zahvaljujući novcu koji je uložio u plantaže marihuane.

Iron Mike nije zaboravio teško razdoblje iz svog života, pa je kompletan iznos zarađen od borbe protiv Jonesa (7,5 milijuna dolara) donirao u humantarne svrhe.

Ipak, Tysona ćemo uskoro ponovno gledati na TV. Osim što najave govore da bi mogao u ring s Evanderom Holyfiedom, Čeličnog Mikea ćemo gledati i u glumačkoj ulozi. Naime, legendarni boksač dobio je ulogu u filmu “Desert Strike”.

U ovom filmskom ostvarenju Tyson glumi bivšeg vojnika u kojem je zaštitnik grupe egipatskih izbjeglica u gradu koji je uništen u ratnim djelovanjima, prenosi Faktor.ba.

Glavni Tysonov rival u filmu je Hafthor Bjornsson, poznat po ulozi Planina u TV seriji Igre prijestolja, službeni trailer za ovo ostvarenje pušten je krajem 2020. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.