MIjenjat će se pravilnik o vozačkoj dozvoli u BiH?

Odbor za promet i komunikacije Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH podržala je inicijativu zastupnika Damira Arnauta da se pokrene postupak izmjene Pravilnika o vozačkoj dozvoli s ciljem ukidanja članka 24. kojim se regulira obaveza zamjene vozačke dozvole za osobe koje promijene prebivalište.

Izmjena pravilnika o vozačkoj dozvoli zatražena je od Ministarstva komunikacija i prometa BiH.

Na sjednici je također usvojen i u daljnju prarlamentarnu proceduru upućen Prijedlog izvještaja o radu Odbora za promet i komunikacije Zastupničkog doma PSBiH za 2021. godinu.

Na sjednici je Odbor je usvojio i Orijentacijski radni plan Odbora za promet i komunikacije Zastupničkog doma PSBiH za 2022. godinu, priopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću Zastupničkog doma PSBiH.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

  • E da se zna, kada vam.dođe plava koverta da donesete vozačku u CIPS radi zabrane za upravljanje od 1-2 miseca netreba je donosit.

      • Pojasnjenje:
        Ako vas iskljuce na mjesec ili dva zbog nekog prekrsaja kojinste napravili upravljajući B kategorijim. Vozačku ne trebate davati našem dragom osoblju već nabaviti kuku i zakačiti neku prikolicu(samo da nije od agrije). Onda ste već BE ( odnosno neka druga kategorija) te vaša zabrana ne vrijedi za tu kategoriju pa vam je potrebna vaša vozačka koju ste naravno vi platili a ne cips. Na mojoj vozačkoj nije moja slika već slika Antuna Branka Šimića pa mi se panduri uvjek obraduju

  • Ti što tražiš pojašnjenje, evo ti ga: Lopovi iz politike namjeravaju na ovoj izmjeni puknuti jadnom narodu jedno 50 milijuna maraka. Tako su radili i s osobnom i putovnicom i to više puta. Pas im ga materi usadio!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.