Mihaela Buntić je pobjednica Prve šahovske lige za žene

Ljubušanka Mihaela Buntić sa ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka pobjednica je 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza Herceg-Bosne.

U organizaciji Šahovskog saveza Herceg-Bosne u hotelu “Zenit” u Neumu od 19. do 21. kolovoza 2023. godine odigrano je 3. ekipno natjecanje Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza HB na kojem je sa uspjehom nastupila za ŠK Brotnjo Mihaela Buntić.

U Prvoj ligi za žene sudjelovalo je 5 klubova: ŠK „BROTNJO“ Čitluk, ŠK „ŠIROKI BRIJEG“ Široki Brijeg, ŠK „RAMA“ Prozor-Rama, ŠK „JAJCE“ Jajce i ŠK „ČAPLJINA“ Čapljina, koji su odigrali 5 kola po Bergerovom sustavu s tempom igre 60 minuta za cijelu partiju.

Igrali su u sastavu: 2 žene (uz 2 rezerve). Pojedinačni rezultati će biti obračunati i prijavljeni za lokalnu rejting listu Šahovskog saveza HB.

Pobjednik 3. ekipnog natjecanja Prve šahovske lige za žene Šahovskog saveza HB je ŠK „BROTNJO“ iz Čitluka, a za istu su nastupili: Ana Ostojić, Mihaela Buntić i Maja Ostojić.

Direktor natjecanja Miro Marjanović pobjednicama je uručio pokal, priznanje i bilten, a ostalim ekipama uručena su priznanja i bilteni sukladno poretku na tablici.

(www.jabuka.tv / Foto: ŠK Kula Ljubuški)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.