Migranti uhvaćeni u noćnoj šetnji središtem Ljubuškog

Policija je sinoć u središtu Ljubuškog uhvatila manju skupinu migranata.

U petak, 18. lipnja 2021. godine u 0:45 sati, postupajući u okviru akcije kodnog imena ”Migrant”, policijski službenici PU Ljubuški zatekli su u Ulici hrvatskih branitelja u Ljubuškom šest migranata, od koji su četiri sirijska i dva alžirska državljanina.

Nakon provjera izvršenih u službenim prostorijama PU Ljubuški isti su upućeni u Imigracijski centar, objavljeno je u biltenu ”Halo 122” MUP-a ŽZH.

Mostar: Migranti provalili u džamiju

(www.jabuka.tv)18 komentara

  • balasevic je bio zlobni idiot. a matana su ukaljali i Imocanima jade zadali. ljudi se moraju pravdati. iako ima istine dosta. (snalazlljivost, poduzetnicki duh), sto pripada covjeku sa kamena. Hrvatu. scene su uradile sramotu da posteni zagrebcani moraju trpjeti, a i Hercegovci sa njima isto. kazu kada se politika uvuce u rad. pa eto uvukla je se. Vrdoljaku su uradili stetu. kao oni ne zele politiku u rad u ovo u ono, a rade suprotno. Gospa je se uukaljala zbog pacjanata koje Hrvati postuju ili gledaju da su frajeri. oni nas obmanjuju svojim nacinom, imaju u sebi toksicnu energiju koja vuca tamo amo. ciji su oni pripadnici sami prosudite. sada u filmovimna rade obrnuto. ne zele da se dijeli tko na komuniste ili Hrvate i sl. jer zele da se spoje Hrvatice sa klosarima. ili obrnuto. samo obmanjuju narod, sretno !

    • oni su Matana krivo oblatili jer druge zele prikazati upravo onakvi kakvi su oni. prosjaci, spodobe koje drmaju rukama za novcic. prevara. glume, to rade i danas i u svemu su takvi, samo nitko ne primjecuje. ali na drugi nacin. to su oni sto su Matanu dali u lice i kakvim ga zele prikazati ali su Vrdoljaka nasukali.oni su danas prosjaci i sinovi ali na drugi nacin. ponasanjem.maskama. obmanom.lagati ce. negirati ce.vidite da se bore protiv fasizma kojeg nema nigdje.i sve rade s nekim ciljem. ali nece vam to reci. toksicni. pravo lice su pokazali na danas tihom suncanom Bleiburgu. pa nisu Hrvati prevaranti niti jugo( to nam je u krvi). zele Hrvate zabaciti. sve moze samo da nije onako kako je. da nije Hrvat posten, itd., ta nije Hrvatska od jucer. pa oni su krivi i za mamica i njega jos gnjave. jer se bore za svoje zlobe i uspjeli su Hrvata prikazati da je prevarant. to su oni. komunisti. samo dobro glume.

  • Tko ih pusta eu da bi dosao u bih moraju prec tlo eu sto znaci da ih sa ciljem pustaju ili su nesposobni ne cuvaju granice

    • zglozdjati ce sebe tamo. oni ce tamo doci tamo ce ih Svabo oderati. pusti. Svabo pere sve redom. kako kazu kod nas Svabo. misli se Njemac. Svabska Jura brdo kod Stutgarta. zato ih zovu tako. ali to se ne smije govoriti.

    • oni su najgora klasa trenutno. tamburasi nad zenom. jedna zena, a oni se izive na njoj siluju je. salje babo tamo da deru Europljane. Europa ce ih unistiti. iako su dosli sa drugim namjerama.

  • ide misli harati ce. dolazi na sacekusu. svabo bije sve redom. Europa je vesela. tako je i zasluzila. nema mjesta onima koji zele paznju. takve Svabe pardon Njemci biju. biju ih. deru ih. deru ih dok ne povrate pa opet. za sisavce nema mjesta. ti su nastradali i vani su sebi rezervirali nepovratnu.

  • Sta Doktori Inzinjeri Pravnici rade u ta doba noci na cesti.????? Ono Alino krme kaze da su svi obrazovani .!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.