Microsoft istraživao Gatesovu vezu sa zaposlenicom, zbog toga i napustio tvrtku?

Microsoft je proveo istragu o vezi suosnivača Billa Gatesa sa zaposlenicom tvrtke prije gotovo 20 godina, nakon što je 2019. tvrtka doznala za ljubavnu vezu s tom osobom, objavila je kompanija u ponedjeljak.

Microsoft navodi da je polovinom 2019. dobio pismo u kojem piše da je Gates “htio početi intimnu vezu sa zaposlenicom u 2000. godini”, priopćio je tehnološki div.

Povjerenstvo izvršnog odbora ispitalo je te tvrdnje uz pomoć vanjskog odvjetničkog ureda. Tijekom istrage, Microsoft je pružio svu potporu zaposlenici koja je to pitanje iznijela, dodaje se u priopćenju.

The Wall Street Journal objavio je u nedjelju da je Microsoftov odbor zaključio da je Gatesova veza sa zaposlenicom bila neprilična i da treba odstupiti u 2000. godini. Glasnogovornik Microsofta odbio je komentirati je li odbor odlučio da Gates treba otići.

U izjavi The Wall Street Journalu, Gatesov glasnogovornik je rekao da Gatesova odluka da napusti izvršni odbor nema nikakve veze s ljubavnim odnosom sa zaposlenicom.

Radi se o vezi prije gotovo 20 godina koja je završila prijateljski. Billova odluka da napusti odbor ni na koji način nije povezana s tim pitanjem, priopćio je glasnogovornik, prenosi Hina.

Zapravo se radi o tome da je želio više vremena posvetiti dobrotvornom radu koji je počeo par godina prije.

Milijarder, koji je 1975. bio jedan od suosnivača Microsofta i do 2000. izvršni direktor kompanije, objavio je u ožujku 2000. da odlazi s tog mjesta kako bi se posvetio filantropiji.

Gates i njegova supruga Melinda u ranije ovoga mjeseca podnijeli zahtjev za razvod nakon 27 godina braka.

Brak Billa Gatesa se raspao zbog milijardera pedofila?

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.