Michael Douglas sve lošije

Supružnici Michael Douglas (74) i Catherine Zeta-Jones (49) odmaraju u malom turističkom mjestu Portofino u Italiji. Gradić nekada poznato po ribama, danas je omiljena lokacija za turiste “dubljeg džepa” navikle na luksuz, a iznimka nije ni glumački par.

Michael i Catherine dane provode u razgledavanju znamenitosti i kuća u pastelnim bojama, a časte se i specijalitetima u lokalnim restoranima.

Paparazzi su ih “ulovili” dok su večerali u društvu prijatelja, a izgled glumca i njegovo zabrinuto lice, potaknuli su šuškanja da mu je zdravlje sve lošije s obzirom da se od 2010. borio s rakom grla.

Sin legendarnog glumca Kirka Douglasa (102) sve teže i hoda pa ga Zeta-Jones ne ispušta iz ruke. Iako su se holivudske zvijezde “naoružale” sunčanim naočalama i šeširima, većina turista i lokalaca ih je prepoznala…

Douglas je svojedobno priznao da je uzrok raka grla, s kojim se borio od kolovoza 2010. do siječnja 2011., virus HPV koji je “pokupio” pružajući ženama oralni seks. Borba s bolešću koju je uspio dobiti pomogla mu je, kako je rekao, spasiti brak sa Zetom-Jones. Kako je objasnio, loše zdravlje ga je natjeralo da ponovno sagleda svoj život i shvati koje su mu stvari najvažnije, a to su supruga i sinovi Cameron (40), Dylan (18) i Carys (16), pišu 24sata.hr.

Rak je bio u četvrtoj fazi. Ozdravljenjem sam dobio novu priliku cijeniti život. Kada uđeš u 70-e, sve se mijenja, shvatiš da je kraj blizu, a obitelj mi daje snage u svemu tome, rekao je Michael.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.