Messi: Svi smo jedinstveni u odluci da nam se smanje plaće – Jabuka.tv

Messi: Svi smo jedinstveni u odluci da nam se smanje plaće

Nogometaši katalonskoga velikana Barcelone su zbog pandemije novoga koronavirusa smanjili svoje plaće za 70 posto, poručio je preko Instagrama kapetan Barcelone Lionel Messi.

Puno ružnih stvari se piše na naš račun i zbog naših velikih plaća tijekom ove krize. Moram naglasiti da smo svi jedinstveni u odluci da smanjimo plaće jer su vremena iznimno teška. Mi igrači smo uvijek spremni pomoći svom voljenom klubu, objavio je Messi.

Ukupan iznos kojeg su se odrekli svi članovi prve ekipe ići će u fond za brojne djelatnike kluba, koji tako neće dobiti otkaz zbog suspenzije utakmica i dobit će plaću u 100 postotnom iznosu.

Djelatnici kluba su u vrlo teškoj situaciji i ovo će im omogućiti da dobiju plaće i prežive, napisao je Messi, uz tradicionalni pozdrav Visca el Barca i visca Catalunya (Živjela Barce, živjela Katalonija).

(Hina)


1 komentar

  • Ma naravno smanjiti drastično ovim što primanja imaju milionske iznose u €urim mjesečno i godišnje ,samo to ne važi za nekad neprijatelja bbb (.etn.k) ,i budaletinu Ademija kojeg je Dinamo plaćao 4 god.a bio suspendiran (sam kriv),90% mojih bbbje normalno ,a onih 3-5% je Soroševaca koji vladaju isto je u Hajduku ,skidaj vraga sad je vrime

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.