Mepas Mall: U četvrtak dječja zabava “Ambalažu recikliraj, okoliš sačuvaj!”

Priroda je dar koji svi moramo čuvati. Podignimo zajedno svijest o očuvanju okoliša i zajedničkim trudom uljepšajmo svoju okolinu. Pobrinuli smo se da i vaši mališani kroz zabavu i kreativne radionice nauče kako čuvati okoliš i prirodu oko nas. Provedite vrijeme s vašim najmlađima u ugodnom druženju na platou Mepas Malla ovog četvrtka, 15.06.2017., i od 19:00 sati budite dio vesele dječje zabave Ambalažu recikliraj, okoliš sačuvaj!

U suradnji sa partnerima Duga d.o.o. Biograci, koja se dugi niz godina bavi prikupljanjem i zbrinjavanjem sekundarnih sirovina i proizvodnjom kartonske ambalaže i društvom Ekopak d.o.o. Sarajevo, vodećim operaterom sistema upravljanja ambalažnim sekundarnim sirovinama u BIH,  pripremili smo raznovrsne radionice za sve mališane.

Kroz zabavan i edukativan način mališani će  kroz igru, smijeh i zabavne likove učiti o važnosti očuvanja predivne prirode koja nas okružuje.

Najmlađi će imati priliku uživati u veselom druženju s pčelicom Majom i Zekopak maskotom koji će ih podučiti o važnosti recikliranja ambalažnog otpada i koji najbolje poznaje načine kako očuvati prirodu. Zajedno ćemo uživati u igri memorije „Recikliraj i napravi od Zemlje Raj“  i tematskim bojaonicama kroz koje ćemo saznati što se sve može reciklirati. Ove zanimljive igre savršena su prilika da na zabavan način svi učinimo nešto lijepo za prirodu koja nas okružuje počevši od naših najmlađih. Za sve posjetitelje smo pripremili i pregršt slatkih nagrada u kojima će svi uživati!

Pozivamo sve roditelje i mališane da nam se pridruže i odlično provedu! Potrebno je ponijeti samo dobro raspoloženje!

 

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu