Mepas Mall Super Cars Show u srijedu – Jabuka.tv

Mepas Mall Super Cars Show u srijedu

Odlične vijesti za sve obožavatelje brzine, adrenalina i elegancije!

U svom kalendaru zabilježite srijedu 10.5.2017. jer vas na platou Mepas Malla očekuje Super Cars Show!

Porsche, Lamborghini, Maserati i mnoštvo drugih luksuznih automobila savršen su razlog da ove srijede od 16 h posjetite plato Mepas Malla i uživate u izložbi ovih automobila koji osvajaju svojim dizajnom i performansama!

Ekskluzivni spektakl raskošnih modela Gran Turismo karavane, u svom je pohodu za  svoje stajalište odabrao upravo naš centar, i tako dao idealnu priliku svim posjetiteljima da uživaju u pogledu koji ostavlja bez daha.

Porsche 911, McLaren 650S, Ferrari 355 GTS, Lamborghini Aventador Ferrari 458 Italia, Maserati Gran Turismo, Lamborghini Gallardo, Lamborghini Avendator, Dodge Viper GTS, Lamborghini Aventador Roadster, Mercedes-AMG E63 samo su neki od modela koji vas očekuju ove srijede na platou našeg centra!

Za potpun doživljaj i atmosferu za pamćenje pobrinut će se i vrhunski DJ, a svi posjetitelji će moći uživati u gutljajima najboljeg pjenušca Vinarije Čitluk i slatkim Kandit pralinama koji će upotpuniti ovaj mega spektakl.

Ovi prekrasni primjeri iz svijeta luksuznog automobilizma učinit će Mepas Mall Super Cars Show događajem koji ne smijete propustiti!

Dođite po svoju dozu adrenalina!

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu