Mepas Mall Samsung Galaxy S20 Ultra Quiz

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim smartphoneom, ovo će vas zasigurno zanimati.

Neviđena mobilna inovacija s karakteristikama senzacionalnih razmjera sadržana je u jednom fantastičnom pametnom telefonu. Radi se o Samsung Galaxy S20 Ultra smartphoneu, koji može biti samo vaš na najzabavniji način!

Mepas Mall, u suradnji sa KimTecom i HT Eronetom za vas je pripremio zabavni kviz, u kojem možete pokazati znanje o Mepas Mallu, HT Eronet uslugama i Samsung Galaxy S20 Ultra smartphoneu, koji će pripasti u nečije sretne ruke.

Samsung Galaxy S20 Ultra posljednja je riječ tehnologije i umjetničko djelo u jednom. Zadivio je cijeli svijet svojim nevjerojatnim karakteristikama, elegantnim dizajnom i bezbrojnim mogućnostima, a Mepas Mall svoje posjetitelje ponosno nagrađuje ovim sjajnim modelom.

Do 15. srpnja obavite kupovinu u Mepas Mallu i zaigrajte Samsung Galaxy S20 Ultra Quiz. Dokažite svima da upravo vi najbolje poznajete Mepas Mall, zabavite se u ovom zanimljivom kvizu i osvojite ovaj fenomenalni smartphone!

Okušajte svoje znanje i sreću klikom na LINK, krenite s najbržim i točnim odgovorima i postanite ponosni vlasnik najnovijeg Samsunga Galaxy S20Ultra smartphonea!

Uz Mepas Mall, vrhunac mobilne tehnologije vam je nadohvat ruke!

Sretno svima!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu