Mepas Mall Proljeće sa stilom

U Mepas Mallu proljeće je oživjelo u punom sjaju, centar je procvjetao veselim kolekcijama koje spremno čekaju na modne ljubitelje.

S prvim zrakama sunca i mirisom proljeća u zraku, zamišljamo se kako uživamo na kavi s društvom i radujemo planiranju proljetnih aktivnosti. Što znači da je vrijeme za kreiranje odličnih kombinacija koje će biti savršen par zavodljivom proljetnom vremenu.

Odjevne komade iz proljetnih kolekcija poželjet ćete imati i nositi u mjesecima koji dolaze. Nove kolekcije sa sobom nose prizvuk davno zaboravljenih trendova i pregršt boja, od minimalizma, retro stila do urbanih i ležernih sportskih kombinacija.

Trgovine Mepas Malla su prepravile žive boje, moderni, trendi uzorci koji nude ponešto za svaku priliku, a lako se mogu uklopiti u baš svaki stil.

Raskošna i zabavna paleta boja, životinjski print, hlače širokih nogavica, slingback štikle, odijela u bojama i udobne tenisice bit će neizostavan dio vaše garderobe.

Ovog proljeća sve je dozvoljeno, zato posjetite Mepas Mall i potražite inspiraciju za svoju modnu priču i zakoračite u proljeće sa stilom!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak