Mepas Mall Instamania: Osvojite brojne nagrade u petak od 19 sati

Volite modu, trendove, šminku, fitness, dobru zabavu i poklone?

Uživate u dijeljenju posebnih trenutaka na Instagramu?

Ako je odgovor “da” – pred vama je event koji će vas zasigurno oduševiti.

U petak, 03.11. od 19:00 sati naš centar postat će središte dobre zabave koje okuplja poznate Insta osobe iz naše regije.

Budite dio Instamanie gdje će svoje priče s nama podijeliti poznata vizažistica Ines Jarak, profesionalni fitness trener Slaven Vico, vlasnica akademije modelinga i manekenstva Tea Bošković, fotomodel i Miss New World 2017 Ana Bavrka, te blogerica i TV voditeljica Sunčica Šanjević. Također otkrivamo tko stoji iza bloga Shipped from Venus,  a to je gingerellica – Lucija Kontić čije kreacije na Instagramu inspiriraju preko 60.000 ljudi.  S nama će se družiti i Marija Perić koja je osmislila Lovely Bags torbe koje oduševljavaju dame diljem regije.

Ugođaj će biti upotpunjen hitovima za koje će se pobrinuti naš Dj, te neizostavnim Jack Daniel’s i Maraska koktelima.

Za vas smo pripremili i nagradni natječaj gdje ćete imati priliku osvojiti šminkanje Ines Jarak na eventu, a na koji način saznajte ovdje.

Poklon bonovi, Art Deco poklon paketi, Lovely bags torbica, program fitness trenera i besplatno šminkanje Art Deco majstora dio su brojnih nagrada koje će osvojiti netko od najsretnijih posjetitelja na eventu.

Posjetite naš centar, otkrijte što smo vam sve pripremili i uživajte na mjestu najbolje zabave i nagrada! Vidimo se!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu