Mepas Mall i Sport Vison predstavljaju SUPER FINALE 2017.

Euforija  finala Lige prvaka  zahvatila je i naš centar! Mepas Mall i Sport Vision predstavljaju SUPER FINALE 2017. koje će se održati u četvrtak 01.06.2017. od 19:00 sati na platou Mepas Malla.

SUPER FINALE događaj je koji se ne propušta, svi ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imat će jedinstvenu priliku zabiti gol službenom loptom Lige prvaka, družiti se sa nogometašima, pokazati svoje nogometno umijeće i osvojiti službenu loptu finala Lige Prvaka Cardiff Final 2017!

Pridružite nam se u finalu prije finala, osjetite duh Cardiffa i prave nogometne groznice, te doživite vrhunsku zabavu uz profesionalne nogometaše i brake&freestyle akrobacije. Koja vas sve iznenađenja očekuju saznajte na našoj Facebook stranici.

SUPER FINALE podržali su ponosni sponzori Lige Prvaka: Sport Vision, Unicredit Banka, Techno Shop, Boreas, Guma m. Zahvaljujemo se Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu i Storcku što su također podržali event, te pripremili mnoštvo nagrada za sve posjetitelje.

Ne propustite SUPER FINALE, posjetite Mepas Mall i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u znaku najelitnijeg nogometnog natjecanja. Ponesite dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu! Čekamo Vas

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.