Mepas Mall & HT Eronet Family weekend

Mepas Mall & HT Eronet predstavljaju još jedan Family Weekend, koji će se održati od petka, 01.12. do nedjelje 03.12. u Mepas Mallu. Kao i dosad, organizatori su se potrudili da sve posjetitelje očekuje mnoštvo aktivnosti spremnih da svakoj generaciji ponude nešto iz bogatog programa. Očekuje vas zabava za cijelu obitelj i idealna prilika za vesela druženja, odličnu zabavu i puno osmijeha.

Najbolje su zabave koje traju 3 dana pa krenimo redom.

U petak, 01.12.2017. stavite podsjetnik za Malu tvornicu ukrasa. Svi će imati priliku okušati se u izradi maštovitih ukrasa, a kako bi probudili blagdanski duh imat ćete priliku i kreirati vlastite božićne i novogodišnje čestitke te tako ubrzati vrijeme praznika koje svi zajedno jedva čekamo. Probudite u sebi vrijedne kreativce od 18:00 do 20:00 sati, kada će 3. kat Mepas Malla postati mala tvornica u kojoj nastaju ukrasi koji će izmamiti vedar osmijeh na vaša lica.

U subotu 02.12.2017. zabava se nastavlja uz omiljene Super wings linkove. Odletite na krilima zabave i pridružite se simpatičnim aviončićima u pustolovinama u našem centru od 18:00 do 20:00 sati na 1. katu centra. Sigurni smo da vaši mališani neće ostati ravnodušni, a Super wings će proširiti pozitivnu energiju cijelim centrom.

Zabavi tu nije kraj! Treći dan rezerviran je za lutkarsku predstavu koju naši mališani uvijek rado posjećuju. Lutkarska predstava “Mačak u čizmama” u izvedbi lutkarskog kazališta Mostar odigrat će se u nedjelju 03.12.2017. od 18:00 sati na 3. katu centra. Izuzetna priča koja spaja stvarni život i čarobni svijet bajke obogatit će već kreativnu maštu vaših najmlađih. Uplovite u čarobni svijet bajki, uživajte sa svojim mališanima u lutkarskoj verziji omiljene bajke i omogućite im nezaboravan dan.

Imamo i više nego dovoljno razloga da ne propustite ni jedan od 3 dana Family weekenda jer pregršt zabave učinit će predivne uspomene za cijelu obitelj.

Pozivamo vas na veliko obiteljsko druženje uz najveseliji vikend u godini, a svakako posjetite i HT ERONET centar u Mepas Mallu i iskoristite neku od odličnih ponuda koje vas očekuju!

Vidimo se

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu