Mepas Mall DramaDan u nedjelju

Bilo da tražite svoju svakodnevnu, poslovnu ili novogodišnju kombinaciju u ovim hladnim danima, Mepas Mall nudi savršena rješenja za svaku želju. Udobni i atraktivni odjevni komadi s kojima ćete kroz zimu koračati sa stilom i novogodišnje kombinacije koje će plijeniti poglede sada vas očekuju po najbolji cijenama.

Prosinac je zasigurno mjesec koji u našem centru donosi najljepše trenutke, a posebno niske cijene dodatan su razlog da nas posjetite i zajedno s nama obilježite još jedan DramaDan, ovoga puta u sklopu Shopping Festa!

Sve detalje o programu najboljeg Shopping Festa pogledajte ovdje a ukoliko ove godine želite da vam se shopping dvostruko isplati, a sreća donese najbolji poklon zaigrajte se s nama u fenomenalnom nagradnom natječaju!

Kako do vrhunskih nagrada – zakrivljeni LG OLED TV 55” i soundbar, iPhone x smartphone, satenska posteljina Gelin home ili porculanski set Bone collection od 85 komada kvalitetnog posuđa provjerite u Shopping Fest aplikaciji i učinite praznike nezaboravnima!

Uz fenomenalne popuste Drama Dana i mnoštvo događanja zabavite se s nama u posljednjem mjesecu godine i izgledajte savršeno u svakom trenutku. Nove kolekcije čekaju upravo na vas! Unesite dašak glamura u svoju svakodnevnicu i uživajte u najljepšem periodu godine. Ne propustite pogodnosti DramaDana, probudite praznično raspoloženje, posjetite Mepas Mall i uživajte u najboljem shoppingu u gradu.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu