Mepas Mall Dan žena

Bliži nam se Dan žena, koji želimo obilježiti na poseban način uz vrijedne nagrade i lijepa iznenađenja. Njegovan izgled sinonim je za dobar osjećaj, a vrhunski Philips beauty uređaji to i pružaju.

Do 8. ožujka 2023. obavite kupovinu u Mepas Mallu i sudjelujte nagradnom natječaju povodom Dana žena. U aplikaciju upišite podatke i osvojite High-end Philips beauty uređaje.

Lumea IPL serije 9000 i Lumea Advanced IPL aparati su za nježno i dugotrajno uklanjanje dlačica za savršeno glatku i kožu mekanu na dodir. Najbrži su i najučinkovitiji uređaji koje će vaša koža obožavati. Lumea IPL koristi SenseIQ tehnologiju koja prepoznaje vaš tip kože i tretman prilagođava vama. Pružit će fantastične rezultate već nakon tri tretmana i postati omiljeni dio rutine uljepšavanja.

Philips MoistureProtect uređaj za ravnanje kose čuva prirodnu vlagu kose i štiti od pregrijavanja uz optimalnu temperaturu. Uz malo sreće možete osvojiti i epilator serije 8000, moćna epilacija za noge i tijelo za uporabu na mokroj ili suhoj koži.

Nagradni natječaj podržali su Techno Shop i Philips.

Svim pripadnicama ljepšeg spola želimo od srca sretan i lijep Dan žena!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak