LYS Mostar by Royal Beauty Switzerland konačno je stigao u Mostar

Švicarska franšiza koja je dostupna diljem svijeta i koju obožavaju sve žene i muškarci sada je dostupna u Mostaru.

LYS Mostar nudi profesionalnu uslugu i ponudu po najpovoljnijim cijenama uz najmoderniju švicarsku tehnologiju. Moto ove franšize je ljepota koja bi trebala biti dostupna svima, zbog toga imamo tisuće zadovoljnih klijenata s izuzetnim rezultatima. Salon se nalazi na adresi Vokića i Lorkovića 87 u Centru 2.

Salon se nalazi na adresi Vokića i Lorkovića 87 u Centru 2 u Mostaru

Laserska tehnologija danas je najčešće nedostupna većini, zbog toga LYS Mostar nudi trajno uklanjanje dlačica laserom švicarske kvalitete po najpristupačnijim cijenama. LYS je član SGMK-a, švicarske udruge za medicinsku kozmetiku, a svi uređaji imaju i FDA certifikat.

Lasersko uklanjanje dlačica s određenih dijelova tijela je san većine žena, a nerijetko i muškaraca. Laserska depilacije je ugodan tretman i koža je zaštićenija nego kod konvencionalnih metoda uklanjanja dlačica.

Uz pomoć ove tehnologije trajna se epilacija po prvi put može učinkovito primijeniti i na osunčanoj koži, tj. i ljeti. A tretirati se može bilo koji dio tijela i lica. Sigurnost, kvaliteta, te rezultati koji ne izostaju i najpovoljnija cijena laserske epilacije cijelog tijela na tržištu možete pronaći u LYS Mostar uz vrhunsku švicarsku tehnologiju.

LYS Mostar nudi trajno uklanjanje dlačica laserom švicarske kvalitete po najpristupačnijim cijenama.

Osim laserskog uklanjanja dlačica u ponudi LYS Mostar nudi i tretmane lica i tijela. Tretman kriolipolize je popularno zvan nekirurška liposukcija, jer na taj način uklanjamo tvrdokorne masne naslage procesom zamrzavanja. Uz to možete kombinirati popularne tretmane za izgradnju mišića EM Muscle, gdje se tretmanom od pola sata napravi 20.000 trbušnjaka ili 20.000 čučnjeva.

Uz EM Muscle u ponudi je pelvic floor chair za učvršćivanje mišića zdjeličnog dna, poboljšava stanje inkontinencije i regeneracije mišića nakon poroda. Limfna drenaža, te revolucionarni Hydrafacial.

Više o svemu možete pronaći na društvenim mrežama Instagrama lys_mostar i na broj telefona: +387 63 637 149

*Sponzorirani članak