Mepas Mall Black Friday

Black Friday je najuzbudljiviji shopping događaj u godini i savršena prilika za lov na najbolje komade po super povoljnim cijenama!

Ne propustite fenomenalne popuste u omiljenim trgovinama centra i uživajte u vrhunskoj zabavi za cijelu obitelj. Sjajne shopping pogodnosti, iznenađenja za posjetitelje koja priprema Black Friday inspekcija, dovoljni su razlozi da petak bude za pamćenje!

Ako već planirate poklone za najmilije, želite opremiti dom ili ste u potrazi za kombinacijama koje će plijeniti pozornost, onda su vrhunske Black Friday pogodnosti odlična prilika za vas.

Listu popusta pogledajte OVDJE.

Poželite dobrodošlicu najčarobnijem razdoblju shoppingom u Mepas Mallu, posjetite omiljeni centar u petak 24.11. i uživajte u kupovini u prekrasnom blagdanskom ambijentu. Kupovina u Mepas Mallu vodi vas do super nagrada! Sudjelujte u nagradnom natječaju Mepas Mall Shopping Fest i osvojite iPhone 15 Plus ili jednu od vrhunskih nagrada.

Najbolje shopping priče počinju u Mepas Mallu zato ne propustite izvrsnu Black Friday blagdansku kupovinu i dočekajte mjesec čarolije spremni.

Vidimo se!

Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*Sponzorirani članak