Meghan Markle: Zaručnički prsten s posebnom posvetom princezi Diani

 

Meghan Markle i princ Harry zaručili su se te su se prvi put kao zaručnici pojavili u ponedjeljak popodne u vrtu Sunken Garden Kensingtonske palače u kojoj će kraljevski par i živjeti.

Meghan je tom prilikom pokazala zaručnički prsten koji nosi posebnu simboliku posvećenu princezi Diani.

Princ Harry nije slučajno izabrao vrt Sunken Garden koji se nalazi u sklopu palače Kensington za prvo pojavljivanje u javnosti sa svojom zaručnicom Meghan Markle. Taj vrt jako je voljela Harryjeva majka princeza Diana, i princ joj je na taj način želio odati počast.

A posebnu posvetu princezi Diani ima i prsten s kojim je princ Harry zaručio svoju voljenu. Naime, britanski kraljević osobno ga je dizajnirao te sadrži dva dijamanta iz osobne kolekcije princeze Diane.

Buduća vojvotkinja od Sussexa, kako će nakon udaje glasiti Meghanina titula, za ovaj vrlo poseban dan izabrala je elegantan bijeli kaput s raskošnom kragnom i povezom oko struka ispod kojeg je nosila haljinu tamne boje. Profinjenu kombinaciju upotpunila je ženstvenim nude štiklama s vezicama, prenosi Zadovoljna.hr.

Kako su najavili iz Kensingtonske palače, 36-godišnja američka glumica i 33-godišnji britanski princ vjenčat će se u proljeće 2018. godine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.