McGregor opet napravio cirkus: “Razbit ću tog prljavog štakora”

Da sam ja vlasnik ove organizacije, u ovoj bi prostoriji bili je*eni navijači! Gdje su je*eni navijači? Sve ovo radimo zbog njih, a nema ih. Gdje su? Morao sam doći ovdje zbog ove gluposti i nema navijača! No, ok. Započinimo s ratom, riječi su kojima je Conor McGregor otvorio press konferenciju uoči borbe s Khabibom Nurmagomedovim.

Domaćin je bio njujorški Radio City Music Hall, a ovo je bio prvi sudar oči u oči dva borca nakon sramotnog incidenta u Brooklynu. Lajavi McGregor na presicu je stigao s dva pojasa koja su mu oduzeta zbog dvogodišnje neaktivnosti, ali i s bocom svog viskija Proper Twelve koji je samo prije par dana pustio u prodaju. Sjajna reklama Irca, mora se priznati, no konferencija za medije prošla je, očekivano, u znaku vrijeđanja koje je neporaženi Khabib smireno primio te se nije dao isprovocirati bahatom bivšem prvaku, pišu 24sata.hr.

Uživat ću u premlaćivanju ovog malenog, prljavog, lažljivog štakora sa staklenom bradom, rekao je nekoliko puta Conor dodavši kako Nurmagomedov nije imao hrabrosti izaći iz autobusa koji je on napao u Brooklynu.

Dagestanac, pak, nije odgovarao na Conorove uvrede.

Važan je jedino 7. listopada, a tu večer naučit ću McGregora par lekcija, nekoliko je puta ponovio Nurmagomedov, ali i komentirao Irčeve optužbe da je za incident u Brooklynu kriv upravo on jer je napao njegova timskog kolegu Artema Lobova.

Zašto nisi poslao poruku da se nađemo negdje i to riješimo? Trebao si samo poslati poruku, odgovorio mu je Khabib.

Do napetosti na presici došlo je nakon što je Conor zamolio nekoga iz publike čaše da nazdravi viskijem s Khabibom koji je jučer slavio 30 rođendan. Pokušao je gurnuti čašu Nurmagomedovu u ruku, no ovaj mu je odgovorio da nikad ne pije alkohol. U tom trenutku morao je intervenirati i Dana White koji je udaljio McGregora od Dagestanca.

Nakon presice počelo je odmjeravanje, a uz Whitea sve su osiguravala i tri policajca za svaki slučaj da borci ipak ne podivljaju prerano. Pokušao je i tu McGregor izazivati Khabiba, no ovaj se nije dao pa se Irac porječkao s nekim iz njegova tima. Rekli bismo klasični Conor McGregor, bitna je jedino predstava…

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.