McGregor i Poirier bez problema odradili vaganje, problemi u ostalim kategorijama – Jabuka.tv

McGregor i Poirier bez problema odradili vaganje, problemi u ostalim kategorijama

Dobra vijest za organizatore UFC-a 257 je ta da su Conor McGregor, Dustin Poirier, Michael Chandler i Dan Hooker prošli vaganje i da će predvoditi glavni program velikog UFC eventa u Abu Dhabiju.

Loša vijest je ta da su dvojica boraca otkazala svoj nastup, a jedan od njih je bio na rasporedu glavnog programa.

Riječ je o Nijemcu Ottmanu Azaitaru, koji je navodno imao velikih problema sa skidanjem kilograma za nastup protiv Matta Frevole u lakoj kategoriji, te je morao odustati zbog posljedica tog procesa.

Frevola je tako ostao bez suparnika, no sreća u nesreći mogla bi biti što se isto dogodilo i Armanu Carukjanu, koji se trebao boriti s Nasratom Haqparastom, ali je ovaj odustao zbog neimenovanih problema. Carukjan je promašio vagu, pa je pitanje hoće li se Frevola pristati boriti.

U svakom slučaju Frevola i Azaitar su otpali s glavnog programa, a umjesto njih upali su borci s preliminarnog programa Andrew Sanchez i Makhmud Muradov. Njih dvojica će ujedno i otvoriti glavni program, a nakon njih slijede dva okršaja djevojaka, prije dvije glavne borbe večeri koju predvode Conor McGregor i Dustin Poirier.

UFC 257, glavni program:

Dustin Poirier – Conor McGregor (laka)

Dan Hooker – Michael Chandler (laka)

Jessica Eye – Joanne Calderwood (muha)

Marina Rodriguez – Amanda Ribas (slamka)

Andrew Sanchez – Makhmud Muradov (srednja)

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.