Mbappe na korak od potpisa za Real Madrid

Ako je vjerovati napisima madridske Marce, francuski nogometaš Kylian Mbappe svakog bi trenutka trebao postati novi igrač Real Madrida koji je već krenuo s pripremama za predstavljanje…

Oko 170 milijuna eura uz još desetak u bonusima. To je cijena Kyliana Mbappea koji bi trebao otići u Real Madrid, a Marca govori da oba kluba transfer uzimaju kao gotovu stvar i već u petak bi posao mogao biti služben.

Mbappe bi se tako u Madridu mogao pojaviti prije reprezentativne stanke i susreta s BiH, ali u drugom tekstu Marca navodi da je Real krenuo s pripremama i traženjem lokacije za spektakularno predstavljanje koje bi se trebalo odviti početkom rujna i trebalo bi podsjećati na ono Cristiana Ronalda 2009. godine.

Do službene objave Mbappe trenira s PSG-om čije vodstvo dosta javno i jasno komunicira kako nije zadovoljno s ponašanjem Reala, ali je prešutni dogovor taj da je bolje prodati Mbappea sad nego pustiti da mu cijena pada i ugovor istekne jer zvijezda želi ići pod svaku cijenu, piše Sportnet.

Ronaldo napušta Juventus: Čeka se zadovoljavajuća ponuda Cityja

Što se predstavljanja tiče, jedna je opcija veliki otvoreni prostor gdje bi se pod epidemiološkim uvjetima moglo primiti velik broj ljudi, a druga je opcija predstavljanje prije susreta s Celtom na Bernabeu na koji se Real vraća nakon skoro dvije godine pod reduciranim brojem gledatelja.

Trenutno španjolsko ministarstvo zdravstva drži limit na 40 posto popunjenosti, ali se nagađa da bi ta mjera mogla ići u blažu verziju i dopustiti čak i do 70 posto popunjenosti stadiona. Bio bi to povijesni dan za Real jer bi se veliko pojačanje predstavilo na isti dan kad se klub nakon godinu i pol dana vraća u svoj dom.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.