Mažoretkinje Široki održale 16. samostalni koncert

U ponedjeljak je u prepunom širokobriješkom kinu Borak održan 16. samostalni koncert Mažoretkinja Široki pod nazivom ”Mažoretkinje Gradu svome”.

Ovaj tradicionalni koncert okupio je obitelji i prijatelje širokobrijeških mažoretkinja – aktualnih državnih prvakinja u 13 kategorija.

Na koncertu su nastupile sve članice mažoretkinja – od najmanjih do najvećih: dječji sastavi, vrtićke-hobi skupine, kadetski A i B sastavi, juniorski i seniorski sastavi.

Sve nazočne pozdravio je i gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević koji je rekao da su Mažoretkinje Široki živi suvenir grada, njegov ponos i kolektiv koji predstavlja ovaj grad, županiju i državu u najboljem svjetlu i da uvijek opravdaju naziv “Široki Brijeg – uvijek na 1. mjestu”.

Trenerica i voditeljica širokobrijeških mažoretkinja Marija Topić Ramljak zahvalila se gradonačelniku te mu uručila plaketu u zahvalu za podršku u radu i djelovanju te je pozdravila sve prisutne i prisjetila se početaka davne 2000. godine.

Mažoretkinje Široki sa svojim natjecateljskim sastavima se trenutačno spremaju za 14. Državno prvenstvo koje će se održati u Grudama krajem travnja ili početkom svibnja 2016. godine, ali planiraju i nekoliko turneja.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: