Maturanti širokobriješke Gimnazije dobili diplome (FOTO)

Danas su, netom završeni, maturanti Gimnazije fra Dominik Mandić u Širokom Brijegu dobili svoje diplome i tim se oprostili od ove obrazovne ustanove u kojoj su tijekom četverogodišnjeg školovanja stekli određena opća znanja koja će im svakako dobro doći u njihovom daljnjem školovanju.

Na okupu pred Gimnazijom našao se 56. naraštaj gimnazijalaca koji je svoje srednjoškolsko obrazovanje završio u školskoj godini 2011/12. U vrlo uspješnoj generaciji od 177 maturanata, njih 22 je oslobođeno mature što znači da su sve razrede Gimnazije završili s odličnim uspjehom. Ravnatelj Miro Bošnjak je u svojem kraćem obraćanju maturantima rekao da je zadovoljan ovom generacijom, te da sad slijedi nova etapa njihovog školovanja, izrazio je uvjerenje da su sigurno u ovoj poznatoj ‘školi’ stekli dobro znanje kao preduvjet za nastavak školovanja.

Vjeroučitelj fra Dane Karačić je poželio svu sreću maturantima podijelivši ‘zadnje’ savjete prije negoli se raziđu po sveučilištima Hrvatske i BiH.
-Ne zaboravite tko ste i što ste i odakle potječete, vjerujte u svoje sposobnosti i dragog Boga- poručio im je fra Dane.

Maturanti će se ovih dana, nadamo se s uspjehom, pokušati upisati na neki od fakulteta u Mostaru, Zagrebu, Splitu, Zadru…..pa neka im je sretno.

VIDI FOTOGALERIJU

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.