Matt LeBlanc otkrio najodvratniji detalj sa snimanja “Prijatelja”

Matt LeBlanc u showu kod Grahama Nortona otkrio je najodvratniji moment sa snimanja Prijatelja, iz epizode The One Where Ross Got High.

Tijekom te epizode iz šeste sezone, u kojoj se zalijepe dvije stranice kuharice pa Rachel napravi urnebesnu kombinaciju deserta i jela s mesom, Ross i Joey glumili su da uživaju u “piti” kako joj ne bi slomili duh.

U stvarnosti, LeBlanc kaže kako je pita bila napravljena od banana i šlaga, pa s time nije imao problema – sve dok nije saznao što se dogodilo jelu.

U toj epizodi, Joey zapravo uživa u jelu, a dio čak ukrade s Rossovog tanjura.

Bilo je previše na njegovom tanjuru pa je počeo jesti. No nije mogao pojesti sve pa se počeo smijati i prekinuli smo scenu. Dok se to događalo, on je jelo pljunuo na tanjur. Sjedio sam do njega, ali gledao u drugom smjeru. Nisam vidio da je pljunuo to natrag na tanjur.

Nesvjestan što se dogodilo, LeBlanc je zatim uzeo komad s Rossovog tanjura i pozvao kamere da počnu snimati, prenosi Index.hr.

I snimamo ponovo. I jedem i završimo scenu. Nitko mi ništa nije rekao, nastavlja.

Istinu je saznao tek kad su gledali bloopere. Sviđalo mu se što vidi, no vrlo brzo nestao mu je osmijeh s lica. “Nitko mi to nikad nije rekao?”, pitao se.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.