Mate Rimac dao savjet mladim poduzetnicima: “Ideja je bezvrijedna” – Evo što je potrebno

Poduzetnički inkubator za visoke tehnologije uskoro se počinje graditi u Splitu.

Najveći je to splitski projekt koji je gotovo u potpunosti financiran iz europskih fondova.

Mnogi mladi poduzetnici tu će dobiti priliku za razvoj.

A jedan od mentora bit će i Mate Rimac.

Mate Rimac je, odgovarajući na novinarske upite, kazao kako njegova tvrtka Rimac automobili razmatra otvaranje ureda u Splitu.

“U Zagrebu jako teško dolazimo do ljudi. Iskustva nema u auto industriji, znači mi ga moramo graditi tako da ćemo otvarati urede na drugim lokacijama pa razmatramo i Split”, kazao je, prenosi Zimo.hr.

Rimac je dao i savjet mladim poduzetnicima i onima koji razmišljaju da se otisnu u poslovni svijet.

“Savjet koji mogu dati je da je ideja bezvrijedna. To nekako ljudi kod nas percipiraju da je ideja važna. S idejom stigneš na pola puta, ali ta je ideja 1 posto posla. Potrebno je sto posto odricanja u životu, rada od jutra do sutra”, kazao je Rimac.

Inkubator za visoke tehnologije trebao bi biti gotov do početka 2020.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

  • Imam bogatog decka vec mesec dana. Rekla sam kevi da sam upecala bogatog decka kada je zena cula od srece je pozvala tatu da mu saopsti vest. Nakon toga majka me odvukla na stranu i dala instrukcije da trebam sa spavam sa njim vise puta da zatrudnim… ja jesam sa njim spavala, ali rekla sam mu da ga na vreme vadi. Prekjuce sam lagala dečka da sam trudna i on mi je poverovao. Bio je presrecan videlo se to na njegovom licu. Pozvao je roditelje da im saopsti vest. Moj buduci svekar i svekrva već pripremaju vencanje, mama i tata nikad srecniji sto idem u bogatu kucu. A ja ne znam kako da mu kažem istinu kad dodje pravi trenutak..

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.