Mate Bulić otkrio zdravstveno stanje Thompsonova sina

Pjevač Mate Bulić otkrio je da je sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, Ante Mihael, imao uspješnu operaciju.

Čujemo se svaki dan. Moram reći da je moj kum Ante imao operaciju koja je jako uspjela i to me raduje. Tako da je sve to napravilo neku mirniju atmosferu i na njegovoj strani i nama koji ga okružujemo, rekao je za IN magazin Bulić.

Inače, Bulić je nastupio na 16. CMC festivalu u Vodicama s pjesmom “Nisam ja bez korijena”, koja je nastala u suradnji s Franom Peharom, prenosi Jutarnji.


Ujedno je to i najava koncerta “Imotski ne zaboravi” gdje će, uz Bulića, nastupiti i Dražen Zečić te Thompson. Kao što znamo, Thompson je prije dvije godine prestao nastupati i povukao se iz javnosti zbog zdravstvenog stanja njegova sina. No, sada će po prvi put od otkazanih nastupa pjevač stati pred publiku na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Nekoliko mjeseci sin ga je nagovarao da se vrati nastupima. Thompson mu je obećao da će to i učiniti, stoga se na nagovor sina Ante Mihaela Thompson odazvao da bude gost s nekoliko pjesama u Imotskom, kazao je ranije Thompsonov tim, a samo 48 sati od te najave koncert se rasprodao.

Škoro o Thompsonovom koncertu: Nadam se da će mu Bog dati snage

(www.jabuka.tv | Foto: Facebook)

2 komentara

  • Mate Udbaš a ti obično laprdalo,kad su te u Zg pitali pare za obnovu Crkve nisi nista dao a Halid Bešlić dao i nemoj vise laprdat.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.