MasterChef: Gruđanka u top 21

Mlada Gruđanka Karmen Juričić u posljednjoj audicijskoj emisiji hrvatskog MasterChefa izborila je prolaz u sljedeću fazu natjecanja, odnosno među Top 21 kandidata.

Karmen je jako emotivno doživjela ovaj eliminacijski krug, te kod degustacije jela nije mogla suspregnuti suze i skriti nezadovoljstvo vlastitim jelom.

Žiri je istaknuo da su ipak oni ti koji ocjenjuju jelo.

U ovoj fazi natjecanja, članovi žirija kojeg čine Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović su birali kandidate za svoj tim, uručujući pregače najboljim natjecateljima. Svaki član žirija je imao mogućnost odabrati sedam kandidata, od ukupno njih 60, za svoj tim.

Chef Stjepan Vukadin je prilikom komentiranja jela ove simpatične Gruđanke istaknuo kako mora još puno učiti i kako joj je potreban samo dobar mentor, kojeg joj on može preporučiti.

Nakon toga joj je uručio pregaču što je Karmen s oduševljenjem prihvatila, te je obećala sebi da će od sada kroz natjecanje kročiti bez ijedne suze, a za sve što postigne u kulinarstvu će biti zaslužan upravo chef Vukadin koji joj je pružio priliku za dokazivanje.

Gruđanka oduševila žiri Masterchefa

(www.jabuka.tv)3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.