Massimo s bendom briljirao u prepunoj Kosači

„Čast mi je što smo napokon pozvani svirati u ovoj prekrasnoj dvorani Kosača“, kazao je Massimo Savić na početku svog najvećeg koncerta u Mostaru u posljednjih 20 godina.

U prepunoj dvorani uživali su fanovi iz cijele Hercegovine i juga Hrvatske, koji su na vrijeme uspjeli kupiti ulaznice, s obzirom da odavno nije vladala ovolika zainteresiranost za jedan koncert u Mostaru.

„Iz jednog pogleda“, „Dodirni me slučajno“, „Indija“, „Zar više nema nas“, „Stranac u noći“, „Odjednom ti“, samo su neke od pjesama u kojima je uživala publika.

„I otkrit ću Vam nešto. Ovo večeras je najbolji koncert od svih prethodnih. Naime, sviramo već četvrti grad zaredom, a ja imam upalu grla i uspijevam. Stoga, želim zahvaliti Domu zdravlja Mostar što su danas intervenirali i doveli mi glasnice u red, tako da sada mogu pjevati bez problema“, kazao je Massimo.

Koliko neizmjerno i iskreno uživa u glazbi, moglo se vidjeti u svakoj sekundi koncerta na kojemu ga je pratio bend sastavljen od najboljih glazbenika u regiji.

„Mi ne volimo planirati. Ali ono što planiramo je bis. I molimo Boga da se dogodi“, kroz smijeh je kazao Massimo nakon poziva na prvi.
I dogodio se ne jedanput, nego dvaput, tako da je publika uživala u gotovo trosatnom koncertu.

Mostar je bio šlag na kraju ove glazbene priče, koja je započela u Banja luci, a nastavila se u Zenici i Tuzli.

Generalni pokrovitelj koncerta je HT Eronet. Organizator koncerta je producent Tomislav Kašljević a za PR kampanju mostarskog koncerta pobrinula se agencija za PR i event management PRimera.

A danas je Massimo u prostorijama HT Eroneta održao i press konferenciju na kojoj je govorio kako o sinoćnjem koncertu tako i o posljednjem albumu i uopće svom glazbenom radu.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.