Massimo: ”Jedva čekam koncert i da kao vjernik posjetim Međugorje”

Dan prije blagdana Velike Gospe, 14. kolovoza od 21.00 sat u Herceg etno selu kod Međugorja nastupit će višestruko nagrađivani hrvatski glazbenik jedinstvenog vokala Massimo Savić u pratnji benda.  Koncert će se održati na ljetnoj sceni u prekrasnom amfiteatarskom prostoru i bit će to vrhunac hercegovačkog kulturnog ljeta.

”Prvi puta u tom predivnom amfiteatru moj bend i ja radimo koncert. Ne moram vam ni reći koliko jedva čekam da sve to vidim, a i da kao vjernik posjetim Međugorje te da se svi lijepo tamo družimo”, poručio je Massimo.

Bit će to koncert za pamćenje na kojem ćemo uživati u bezvremenskim Massimovim hitovima kao i u pjesmama s novog albuma ”1 dan ljubavi”, koji je od sedam nominacija za hrvatsku diskografsku nagradu Porin osvojio čak četiri.

Stoga i ne čudi veliki interes publike, naime, većina kapaciteta amfiteatra je rasprodana. Organizatori iz agencije PRimera poručuju da na vrijeme osigurate ulaznice koje su dostupne online putem sustava kupikartu.ba, na info pultu Mepas Malla u Mostaru te na recepciji Herceg etno sela.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj koncerta.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj: