Policija moli za pomoć: U korizmi krenula na dug put i nestala

Zadranka Martina Knežević (31) nestala je 25. ožujka. Udaljila se s adrese u Zagrebu nakon čega joj se gubi svaki trag.

Zagrebačka policija objavila je potragu za nestalom Zadrankom Martinom Knežević (31). Ona se 25. ožujka udaljila s adrese Ivanečka ulica u Zagrebu nakon čega joj se gubi svaki trag.

Visoka je 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu jaknu, sivu kapu, bijele tenisice i nosila je žuti ruksak.

Policija moli sve koji ima informacije o nestaloj da ih dojave u najbližu policijsku postaju, na broj 192 ili na e-mail adresu [email protected]

Zadarski.hr piše kako je nestala donedavna voditeljica najveće turističke firme u Zadru koja se u korizmi odlučila odreći novca i svega materijalnog.

“Kao ‘osoba x’ pješice je krenula iz Zagreba u rodni Zadar uzdajući se u pomoć i dobrotu nepoznatih ljudi koje će susresti na putu. Sa sobom je ponijela tek nešto odjeće i mobitel kojim će zabilježiti sve najvažnije trenutke svoje avanture za koju je uvjerena da će promijeniti njezin, ali i živote drugih ljudi”, piše zadarski.hr. Obećala je da će nakon dolaska u Zadar napraviti najveći besplatni tulum u povijesti toga grada.

Pronađena nestala Zadranka koja se odrekla novca

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.