Marko Bošnjak priprema koncert u Rami

Marko Bošnjak

Ramski slavuj, Marko Bošnjak sa svojim prijateljima organizira koncert zahvale u Rami.

Naime, koncert će se održati 16. prosinca 2017. godine u Prozoru u Domu kulture s početkom u 19 sati. Na koncertu uz Marka nastupaju Irnes Divjan i Roko Blažević.

Marko Bošnjak je već odavno postao poznat široj regiji od svog izvrsnog i emotivnog nastupa u Pinkovim zvjezdicama gdje je ne samo osvojio prvo mjesto, nego pokupio velike simpatije žirija i publike.

U svom natjecanju imao je veliku podršku svoje općine Prozor-Rama, drugih gradova i prijatelja iz BiH i drugih država. Stoga Marko uz pratnju benda Vječiti putnici sa prijateljima želi zahvaliti svojoj Rami i drugim prijateljima iz svih država iz okruženja za tu svesrdnu podršku.

Marko je međuvremenu sudjelovao u brojnim humanitarnim koncertima dajući svoj doprinos potrebnima u zajednici. Tako će i ovaj koncert ići za podršku mladim glazbenicima. Ulaznica je 5 KM, a dio prihoda od koncerta ide u Zakladu “Akord” koja brine o mladim glazbenim talentima.

Marko se uglavnom posvetio snimanju obrada poznatih pjesama. Jedna takva obrada je ovih dana objavljena, a reakcije su odlične.

Markova izvedba hita Dine Merlina ”Da je tuga snijeg” u samo pet dana imala je oko 700 tisuća pregleda.

Marko najavljuje još ovakvih obrada, a budući da mu je tek 13 godina, ovo je najbolji način njegovog kontakta s publikom; dok ne dođe vrijeme za Markovu samostalnu pjesmu.

”Nadam se da će ovo biti jedna lijepa večer. Ja, Irnes, Roko i prijatelji iz grupe Vječni putnici ćemo dati sve od sebe na koncertu u Rami i nadamo se da ćemo se svi zajedno dobro zabaviti, ali i pomoći našim talentiranim kolegama”, poručio je Marko, prenosi Ramski-vijesnik.ba.

Osigurajte na vrijeme vaše mjesto u dvorani. Ulaznice već možete nabaviti u caffe barovima Mondeo, Antonia, Miami i u prostorijama Kulturno Sportskog Centra Prozor-Rama.

(www.jabuka.tv) 


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.