Markić: Nadam se da neću razočarati publiku u Mostaru

Sve je spremno za boksački spektakl u nedjelju 26. svibnja u dvorani na Bijelom brijegu u Mostaru.

U hotelu Mostar danas je održano službeno vaganje boraca, a zatim i najavljena borba večeri u kojoj Emil Markić brani titulu prvaka Europe po WBO verziji.

Protivnik mostarskog boksača je Tomaš Adamek iskusni je borac koji je u profesionalnom boksu aktivan od još od 2006. godine, a do sada se borio čak 47 puta.

Ovo je sjajna prilika za mene da se borim za titulu prvaka Europe po WBO-u. Protivnik je snažan i očekujem dobru borbu, poručio je boksač iz Češke na konferenciji za novinare.

U posljednjih nekoliko godina Emil Markić je često isticao želju za borbom u Mostaru, a ona mu se napokon i ispunila.

Ja bih se prvo zahvalio Boxing Promotionsu i svom menadžeru Redži Dedeiću i Vladi HNŽ-a koji su pokrovitelji ove boksačke večeri. Zahvaljujem se svim sponzorima, ljudima koji su pomogli u organizaciji, Davidu Damjanoviću, Željku Pušiću, svojim trenerima, i svakom gledatelju koji će sutra doći u dvoranu. Nadam se dobroj borbi, radio sam kvalitetno, nadam se da vas neću razočarati i da će te uživati, poručio je Emil Markić.

Edin Puhalo iz Sarajeva nedavno je postao prvak Europe u kruzer kategoriji po WBO Federaciji, a u Mostaru će za protivnika imati boksača iz Mađarske Mate Krištofa.

Želim da Emil Markić obrani titulu prvak Europe, i da pojas ostane u Mostaru i našoj Bosni i Hercegovini. Ja boksam protiv Mađara i ovo mi je dobra prilika da pokažem što znam. Zahvaljujem se Emilu Markiću i njegovom menadžeru Redži Dedeiću što su mi dali priliku da boksam ovdje. Dati ću svoj maksimum i ovo mi je prvi put nakon tri godine da boksam u BiH, sretan sam zbog te činjenice i nastojat ću opravdati povjerenje, rekao je Puhalo, prenosi Pogled.ba.

Na boksačkom spektaklu u Mostaru planirano je sedam borbi od kojih će jedna biti u olimpijskom boksu, a šest u profesionalnom.

Zakazani parovi:

– Olimpijski boks

  • Dalibor Beljo – Fadil Pašalić (BIH)

– Profesionalni boks

  • Ivan Blažević – Mihajlo Rajić (SRB)
  • Rafael Pervan – Adnan Hadžihajdić (BIH)
  • Boško Mišić – Danijel Aranđelović (SRB)
  • Elvir Šendro – Ivan Jakovljević (SRB)
  • Edin Puhalo – Mate Kristof (MAĐ)
  • Emil Markić – Tomaš Adamek (10 rundi po 3 minute)

Program u dvorani na Bijelom brijegu počinje u 19 sati.

Cijena ulaznica:

Tribina – 7 KM

Parter – 10 KM

VIP – 20 KM

Prodajna mjesta:

Mepas Mall – Info pult

ICE BAR Mostar

Emil Markić za Jabuka.tv: Dugo sam čekao na ovo, želim se dokazati mostarskoj publici

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.