Mario Mandžukić: Borili smo se kao lavovi, a tako ćemo i u finalu!

Mario Mandžukić bio je strijelac ključnoga gola za preokret i pobjedu 2:1 u produžetku dvoboja Hrvatske i Engleske. Donio je Hrvatskoj plasman u finale!

“Ne znam, ovo je čudo. Ovo mogu samo velike momčadi, biti ovako hrabre, vratiti se nakon 0:1 protiv jedne Engleske, odigrati ovakav turnir sa srcem. Nismo još ni svjesni”, kaže Mandžo.

“Ja sam zadovoljan sa svojim igrama u svim utakmicama do sada, tu sam za momčad, ali ovakve utakmice volim pa možda malo više iskočim”.

Za finale najavljuje:

“Nama je bio najveći pritisak protiv Danske i Rusije, ovo sve ostalo, ma vidjeli ste danas, bili smo kao lavovi, uživamo na terenu i tako će biti i u finalu”, rekao je Mandžukić.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Nevjerojatno, ne može se reći da nema bar 5 boljih repki po imenima i zvijezdama, ali ovakva borba do zadnje kapi krvi, i kad su lošiji i gori, ljudi ne staju, i tako iz utakmice u utakmicu, ginu na terenu jedan za drugoga, baš kao lavovi.. Svaka Vam čast, Daliću kapa do poda. Nemoj se promijeniti, pusti zle jezike. LJubim Vas sve koliko sam ponosan na Vas. 😀

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.