Marina Šimunović tjelovježbom otvara 2. Sajam Good life u Mostaru

Predavanjem i treningom s građanima na platou Mepas Malla u Mostaru, predstojećega vikenda, Agencija PRimera i Udruga Bonum Vitae otvorit će drugo izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života Good life.

  • Što je Hard body program treniranja?
  • S kojim rekvizitima se provodi program?
  • Je li pogodan za sve uzraste?
  • Utječe li na mršavljenje?

Na prethodna, ali i mnoga druga pitanja vezana uz tjelovježbu, odgovori će se moći dobiti od fitness trenerice Marine Šimunović, koja će nakon kratkog predavanja o Hard Body Workoutu održati trening na otvorenom sa svim zainteresiranim posjetiteljima.

Podsjetimo, Marina Šimunović vlasnica je licenci za Total Body Coach kod Marina Bašića i Hard Body kod Tomislava Dolušića.

Sajmom promoviramo zdrave stilove života, prehranu, fizičku aktivnost, prirodnu kozmetiku, energetsku učinkovitost, čist zrak i sve ono što nam unaprijeđuje kvalitetu življenja, priopćili su organizatori.

O svemu tome posjetitelji će se moći informirati na izložbenim štandovima smještenim na platou Mepas Malla u danima vikenda – 22. i 23. rujna 2018. godine te kroz popratne sajamske programe (antistresna radionica i glazbeni program – Ivana Banfić, kulinarski show – Maja Volk, workshop o blogu – Ella Dvornik te programe domaćih kolektiva kao što su Studij kineziologije Sveučilišta u Mostaru, HKK Zrinjski, Biciklistički klub Mostar i Fitnes centar Studentskog centra Mostar).

Ulaz na sajam i praćenje svih programa su besplatni.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.