Marin Sesar je novi igrač MNK Brotnjo!

Nakon što je prvi dio sezone odigrao za MNK Hercegovina, Marin Sesar u drugom dijelu sezone pojačava viceprvaka BiH, MNK Brotnjo iz Čitluka.

MNK Brotnjo u drugi dio sezone ulazi s nekoliko promjena među igračima, ali i s novim trenerom. Razišli su se s trenerom Matejem Čilićem i postavili Tomislava Bevandu za novog trenera koji je odmah naglasio u kojem smjeru će ići MNK Brotnjo što se tiče odabira i razvoja igrača.

“U klubu su se odlučili sistem rada pokušati podići na jednu veću razinu. Posebice se želi staviti naglasak na mlade igrače koje imamo u svom dvorištu, a i u narednih nekoliko dana će pristići nekolicina mladih jako talentiranih momaka, željnih rada i učenja.”  Rekao je trener Bevanda za MNK Brotnjo dan prije nego što je dogovorena suradnja s Marinom Sesarom.

“U Njemačkoj sam vodio ekipu kao trener-igrač i postali smo prvaci zemlje. Iskreno se nadam da ću svoje skupljeno znanje uspjeti prenijeti na igrače”, rekao je trener MNK Brotnja, Tomislav Bevanda

Nakon zapažene uloge u HFC Zrinjskom, Marin Sesar je prošle godine bio jedan od glavnih igrača s Anđelom Čolakom, u MNK Seljaku iz Livna. Nakon prvog dijela sezone u MNK Hercegovini, Sesar prelazi u Prvu futsal ligu BiH.

Prelaskom u MNK Brotnjo, Marin Sesar ponovno udružuje snage s Anđelom Čolakom koji je od početka sezone u MNK Brotnju. Osim Čolaka i Sesara, tu je i treći Širokobriježanin, Zvonimir Ćavar koji je s Brotnjom prošle sezone došao do finala Futsal lige BiH.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.