Marin Čilić: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio toliko ushićen | Jabuka.tv

Marin Čilić: Kad sam saznao za trudnoću nisam bio toliko ushićen

Sredinom veljače naš proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina postat će roditelji.

Nova kolica. S uzbuđenjem vam javljam da se tim Čilić širi. Novi član će nam se pridružiti 2020. godine, napisao je Čilić nedavno na Instagramu uz fotografiju na kojoj je s dječjim kolicima.

U intervju koji je dao za Sportske novosti rekao je kako se on i supruga vesele novom koraku u životu, ali dodao je i kako u trenutku kada je saznao da će postati tata nije bio toliko ushićen kao sada.

Kad smo saznali da je trudna, čak i nisam bio toliko ushićen, nije me preplavio osjećaj, ali kako vrijeme odmiče, kako se bliži termin, tako i moje uzbuđenje raste. Nadam se da će sve ispasti super, da neće biti komplikacija, a beba bi se trebala roditi sredinom veljače, izjavio je Čilić.

Marin i Kristina vjenčali su se prošle godine u travnju u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za uzvanike u tvrđavi Revelin. Par se upoznao u Dubrovniku 2008. godine na Davis Cupu gdje je Kristina radila kao hostesa. Prijateljstvo je brzo preraslo u ljubav i Kristina je počela pratiti Marina na svim njegovim mečevima i to mu, kaže, donosi sreću.

Marin Čilić se priprema za najveću životnu ulogu

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj: