Marijana Mikulić o sinu: Zazebe me oko srca kad vidim drugu djecu

Glumica Marijana Mikulić posvetila je objavu na Instagramu svom sinu Jakovu koji ima poteškoće u razvoju i govoru.

I živiš svoj film. I sretan si. Da, i zato što znaš čega sve ima na svijetu. Ali i čisto zato – jer si sretan! Jer imaš sve ono što si nekada samo priželjkivao. Ali ipak, ta strepnja. Neizvjesnost. Napredak je vidljiv, očigledan… Ali kada vidim drugu djecu njegova uzrasta, a tek one godinu ili dvije mlađe, zazebe me oko srca. Malo, kratko, iskreno je napisala Marijana.

Brzo ja to otresem i idem dalje. Ali negdje je to uvijek u mislima, na srcu, i svuda ide sa mnom, i samo iskoči nenadano, ma kako sretna i zadovoljna bila u datom trenutku, dodala je.

Svim majkama koje imaju pile nad kojim strepe, i za kojim svakog dana srce malo preskoči – šaljem ljubav, želim nadljudsku snagu, jer znam da vam treba a da je često ponestane. Ma svim mamama treba, i ne trebamo se sramiti to priznati da padnemo i da je nekad teško. Samo trebamo bez srama tražiti podršku, da lakše otresemo strepnju i nastavimo punom parom naprijed! Jer druge nam ionako nema, zar ne?!, zaključila je glumica koja je sa sinom trenutno u Njemačkoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

(www.jabuka.tv | Foto: Instagram)