Marija Selak i Nino Raspudić očekuju prinovu?

Zaštitna lica HRT-ove emisije ‘Peti dan’, koja će uskoro krenuti s desetom sezonom, filozofkinja i bioetičarka Marija Selak te politički analitičar i komentator Večernjeg lista Nino Raspudić, osim zbog te obljetnice, imat će drugih razloga za slavlje.

Kako doznaje Tportal.hr, postat će roditelji.

Poznata televizijska lica Marija Selak i Nino Raspudić godinama čine postavu polemične emisije “Peti dan”, a u javnosti je malo poznato to da su već nekoliko godina u sretnoj ljubavnoj vezi. Iz pouzdanih izvora Tportal doznaje da očekuju dijete, pa smo tragom te informacije kontaktirali s njima.

Selak to nam, međutim, u telefonskom razgovoru nije željela komentirati. ‘Moj privatni život je samo moj’, ljubazno nam je rekla, ne demantirajući informaciju o trudnoći.

Raspudić pak nije bio telefonski dostupan.

Marija Selak je zahvaljujući sudjelovanju u “Petom danu”, ali i objavljivanju različitih ogleda i polemika u mnogim medijima, postala jedna od najpoznatijih društvenih analitičarki. Docentica je humanističkih znanosti na zagrebačkom Filozofskom fakultetu. Dolazi iz velike obitelji, ima dva brata i sestru, a roditelji su joj profesori.

Izbacuje me iz takta neautentična briga za opće dobro, lažni aktivizam u kojem je “humanitarizam praćen mržnjom prema svijetu gdje se ljubi čovječanstvo uopće da se ne bi moralo ljubiti pojedina bića”, kao što je na jednom mjestu Camus lijepo napisao. A ljuti me i naš kolonijalni mentalitet, “klanjanje” svemu inozemnome, isključivost, previše politike u životu i premalo političkog u politici…, izjavila je svojedobno za Jet set.

Nino Raspudić je talijanist, aktivist i publicist te docent za talijansku književnost na Odsjeku za talijanistiku Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Doktorirao je 2008. Piše za Večernji list i banjalučke Nezavisne novine, a jedan je od urednika emisije Reflex na sarajevskoj OBN televiziji. Napisao je nekoliko knjiga. Poznat je i kao jedan od inicijatora podizanja spomenika Bruceu Leeju u rodnom Mostaru.

Raspudić je također odrastao u velikoj obitelji, najstarije je od četvero djece. Otac mu je bio nastavnik matematike, a majka arhitektica. Bio je u braku, u kojem je postao otac djevojčice.

(www.jabuka.tv)


11 komentara

 • Čstitam roditeljima a za novinare velika obitelj 2 i pol čovjeka.
  Velika je obitelj 7,8,9,10…. braće i sestara.

 • Novinari sve znaju pustite ljude da normalno zive i neka im bog podari jos dijece svima nama jer kako nas malo ima imigrenti ce se brzo useljavat u nase domove

 • sramota me što sam hrvatica ,katolkinja iz hercegovine,nema di nas neće osramotiti,jedno govore,drugo rade i žive!?????????????????????????????????????????????????

 • Samo Marija,pa ti ostani samo Marija i negovori nikom da si hercegovka,koga briga,tko te sad pitao tko si..
  Ako se sramis svoje majke hervegovke nabij vrecu na glavu.
  Nino cestitam i sretno

 • briga svakoga tko smo što smo samo blatimo svoj rod i porod,jadan je tko korijena svoga nema i tko ga nakaradnim životom i radom blati,čestit čovjek sa ponosom čuva svoje dostojanstvo i kroči i ponosno može prestavljat Katolike,Hrvate,HERCEGOVCE jer Bog nas je stvorio i trebamo mu biti zahvalni,a to je ČESTIT ŽIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.