Manekenku napali jer šalje pogrešnu poruku mladim djevojkama!

Bella Hadid  otvoreno je progovorila o tome kako je napokon počela voljeti i prihvaćati samu sebe no bez obzira na to ljudi su odlučili prigovarati da je ona kriva što svojim izgledom šalje krivu poruku o izgledu mladim djevojkama.

Ova poznata manekenka pojavila se u videu časopisa LOVE  u četvrtak u kojem se može vidjeti njezina figura, jer je odjevena samo u kupaći kostim dok priča o vremenu kada se osjećala zdravo i lijepo.

Rekla je da se najbolje osjećala kada nije razmišljala o tome što drugi misle kako bi ona trebala izgledati, prenosi Večernji.hr.

No mnogi su negativno  reagirali na ovaj video baš zbog te izjave, neki su u komentarima pisali kako ih njen izgled tjera na izgladnjivanje.

Drugi su pak kritizirali časopis jer šalje dvosmislenu poruku, te da je tužno kako ona govori o tome da sama sebe prihvaća, a ekstremno je mršava i da je to krivnja modne industrije i njihovih standarda ljepote.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

  • Koda ona MORA?? Ima ona i drugi zanimanja! Vec svakoj je drago novo ruvo, novac, slava putovanja!! Nek ne seru vise i vi sa portala s njima!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.