Mandžukić i Dybala u borbi za poziciju do kraja sezone

Nakon teško izborene pobjede protiv Chieva 3:2, Massimiliano Allegri traži načine za poboljšati momčad uoči susreta s Lazijom, a način je i pronašao.

On, naravno, uključuje povratak Marija Mandžukića na poziciju centralnog napadača te igru u postavi 4-3-3.

Juventus je susret započeo u formaciji 4-2-3-1, no tijekom utakmice prebacio se u 4-3-3 čime je Stara dama i izvojevala pobjedu, a Allegriju se čini kako je to i najbolji način za nastavak sezone.

Žrtve bi u ovom sastavu bili Cuadrado te jedan od dvojca Douglas Costa – Paulo Dybala, a u ekipu bi se vratio Mandžo! Hrvatski napadač imao bi ulogu poput Karima Benzeme u Realu, dok bi Cristiano preselio na svoju omiljenu lijevu stranu, piše Goal.com.

Mandžukić će se s Dybalom vjerojatno boriti za poziciju i kroz ostatak sezone, no činjenica je kako dvojac Dybala – Ronaldo nije funkcionirao najbolje. Ronaldo je gotovo uvijek napravio pravi potez, no Argentinac se u nekoliko navrata i nije snašao najbolje.

Prisutnost  Mandžukića dala bi mu pak više prostora, a Dybali onda ostaje samo da se za poziciju ‘tuče’ s Costom i Cuadradom. Neće imati lak posao.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.