Mamićevoj nevjesti ‘propao’ biznis

Tia Mamić, snaha Zdravka Mamića, objavila je da ona i suradnica obustavljaju proizvodnju kozmetičkih proizvoda koje su prodavale pod brendom Bela Glow.

Dragi naši, želimo vas obavijestiti da smo nakon ove ljetne sezone (ili do isteka zaliha), primorane obustaviti proizvodnju naših Bela Glow proizvoda zbog političko-ekonomske situacije koja je pogodila cijeli svijet pa tako i nas, objavile su na svojim Instagram profilima, kao i na službenom profilu brenda.

Nažalost, na takvu smo se odluku odlučile zbog nemogućnosti nabave kvalitetnih sastojaka i povećanja cijena sirovina koje koristimo u našoj proizvodnji. Iako smo pokušavale pronaći kvalitetnu zamjenu za određene sirovine, to nije bilo moguće. Htjele smo zadržati našu kvalitetu od početka, no zbog trenutnih okolnosti, to ne bi bilo lako, poručile su te zahvalile kupcima na suradnji.

I prijateljice mogu imati uspješnu suradnju, zaključile su na kraju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BELA GLOW (@bela_glow__)

Kritika Lane Jurčević

Inače, Tia je brend pokrenula 2020. godine s prijateljicom Ladom Mitrašinović. Pokretanje brenda obilježio je komentar Lane Jurčević koja je nakon vijesti da Mamić i Mitrašinović kreću s proizvodnjom napisala:

Ajme hit, odjednom svi pokreću kozmetičke brendove, od poštara do knjigovotkinje.., pa obrisala komentar nakon brojnih kritika.

Shvatili smo kako smo namjerno ili nenamjerno prozvane u nekim kontekstima s kojima stvarno ne želimo imati veze. Zahvalne smo što i Hrvatska može biti zemlja u kojoj se ostvaruju snovi jer smo upravo u Hrvatskoj i s našim ljudima i mi ostvarile naše snove. Zahvalne smo na našoj ekipi proizvođača, prodavača, dostavljača, knjigovodstva i poštara jer bez svih njih glow&go ne bi bio ostvaren i mi ne bismo funkcionirale ovako uspješno kao što to činimo danas, odgovorila je tad Tia.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.