Mamić slikovito opisao šanse svojeg Al Aina protiv Real Madrida

Real Madrić će u finalu 22. prosinca tražiti svoj rekordni četvrti naslov na klupskom Svjetskom prvenstvu, a protivnik će mu biti domaćin turnira, momčad Al Aina iz UAE.

Al Ain, kojeg vodi hrvatski trener Zoran Mamić, u utorak je senzacionalno boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacio južnoameričkog prvaka River Plate iz Buenos Airesa.

Što reći? Real Madrid je najveći klub na svijetu. Mi i oni, to je kao da usporediti maleni Smart s velikim Mercedesom, a možda će jedanput Smart pobijediti Mercedesa ako ovome ode motor. Nadam se da će to dogoditi ovaj put nama, rekao je Mamić na konferenciji za novinare dan uoči susreta.

Neće biti lako, ovo nam je četvrta utakmica u kratkom razdoblju i momčad je jako, jako umorna. Ali svi ćemo biti spremni za sutra. Veliki nam je motiv da što bolje predstavimo klub i zemlju i da otežamo Realu, dodao je Mamić kojeg su upitali i za Luku Modrića, piše HRT Sport.

Siguran sam da ćemo se sastati nakon ove konferencije i popričati. On je ove godine osvojio puno trofeja, možda je vrijeme i da jedan prepusti nama, završio je Mamić.


(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.