Mamić otkrio nevjerojatan detalj vezan uz transfer Modrića

Predsjednik Tottenhama Daniel Levy na glasu je kao jedan od najzahtjevnijih pregovarača na svijetu, kao nevjerojatno tvrd tip, a da s njime nije lako izaći na kraj, potvrdio je i Zdravko Mamić u razgovoru za čuveni magazin 4-4-2.

Mamić se u to ime prisjetio jednog doista nevjerojatnoga detalja vezanog uz transfer Luke Modrića u London, trenutka kada je ugledao na papiru što mu je Levy naplatio.

Eto  jedne smiješne priče, priče koja otkriva na koje sve načine Levy štiti interese kluba. Naime, tek što smo zaključili transfer Luke u Tottenham, zamolio sam ga da mi pošalje pet dresova s Lukinim prezimenom. I poslao ih je, ali kada su u Maksmirir stigla 23 milijuna eura, iznos je bio umanjen za tih istih pet dresova! Ma nisam mogao vjerovati, prisjetio se Mamić, pa prepričao i njihov sljedeći susret.

Tada se s Levyjem susreo u Londonu, a želja Tottenhama je su bili Alen Halilović i Tin Jedvaj: Moj sin je bio uz mene kao njihov agent i prevoditelj. Sjedili smo u njegovu uredu, a u prostoriji se nalazio i sportski direktor Franco Baldini. Ponudili su mi 10 milijuna eura i čaj, a ja sam zatražio od sina da ih upita – da pijem taj čaj ili da odmah ustanem i odem kući?

Sin im to nije htio prevesti, a Levy i Baldini su primijetili da postajem sve agresivniji. Tada sam im opsovao i spomenuo im majke. Ipak, nastavili smo pregovore i dogovorili kompenzaciju u iznosu od 25 milijuna eura. Nažalost, transfer je propao zbog suludih zahtjeva obitelji Halilović, prenosi i tabloid The Sun Mamićeve riječi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.