Mamić je s Lovrenom otpjevao hit “Ne može nam ni’ko ništa”

Svadba Matea Kovačića u zagrebački je hotel Westin privukla mnoštvo poznatih lica iz svijeta nogometa. Okupili su se reprezentativci Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Vedran Ćorluka, Dejan Lovren i Tin Jedvaj, klupski suigrač iz Real Madrida Marcelo, Luis Ibáñezi mnogi drugi, prenosi 24sata.hr.

Sudeći prema snimci koju nam je poslao čitatelj, na svadbi je bilo dosta veselo. Kad je bend zasvirao poznati narodnjački hit “Ne može nam ni’ko ništa”, na binu su se popeli Lovren i Jedvaj, a ubrzo im se pridružio i Zdravko Mamić koji se skinuo i zaplesao.

Goste su zabavljali Saša Matić i Joško Čagalj – Jole, a mladenci Mateo i Izabel zajedno su otpjevali veliki hit Parnog valjka “Lutka za bal”.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Hrvatska? On ti brani hrvatsku? Cime? Kokainom i milom kiticem? Vodi ga kuci kad ti je legenda, ovo je sramota Hrvatske. Dezerter i ratni profiter

  • Zamislite Mateo Kovačić iz Kotor Varoša,Dejan Lovren iz Kraljeve Sutjeske,prvom četnici detaljno očistili grad od Hrvata,a drugom su očistili balije ali je ostao pokoji Hrvat….
    Njih dva skupa sa dezerterom i ratnim profiterom pjevaju četničke koračnice i balijske ilahije…

    Domovino moja tvoje sunca pada…

  • Pa te srpske folk zvijezde su vam svaki vikend u Posušju,Čapljini,Mostaru pa što ne zabranite tagostovanja kad ste tako pametni.LJudi se vesele i pjevaju,boli ih neka stvar tko to pjeva.Nikog nisu vrijeđali…Vip lože u vrijeme koncerta,turbo folk zvijezda srba i bošnjaka su popunjene sinovima tajkuna i naših političara.Zašto se tome ne suprostavite,.Neka sluša tko šta voli,ja ih ne slušam ali mi ne smetaju.Naši estradnjaci idu po Sarajevu,Srbiji,Crnoj Gori,pa što,ljudi,publika vole tu glazbu,neki ne vole i žugaju ali život ide dalje.Mi jedemo njihove proizvode,oni naše,dolaze na more itd.Valjda treba težiti tome da se situacija normalizuje a ne radikalizira.Nacionalizmu,mržnji nema mjesta ako mislimo na svoju djecu..Balaševića,Čolu osobno volim slušati,ovog Kitića,Mirosla itd.ne.ali tko voli neka sluša bez mene…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.