Mame potpuno iskreno otkrile kako roditeljstvo utječe na njihov ljubavni život

Mnoge mame nisu bile spremne na promjene u njihovom intimnom odnosu s partnerom.

Iako je razgovor o vođenju ljubavi često tabu tema, jedna umorna mama je odlučila javno progovoriti o problemima s kojima se susrela od kad su ona i suprug postali roditelji.

Na portalu Mumsnet upitala je druge mame koliko često vode ljubav te je otkrila da njezin suprug smatra kako bi trebala posjetiti liječnika zbog pada libida.

Imam troje djece i umorna sam, napisala je frustrirana mama te je otkrila da osjeća silan pritisak od strane supruga s kojim je 18 godina u braku, ali je jednostavno previše iscrpljena. On je nedostatak intimnosti protumačio kao znak da ga više ne voli.

Jesam li zato sebična? Znam da bih trebala željeti seks, ali sve što zaista želim je barem jedna mirna, prospavana noć. Muž postaje sve nervozniji i sugerira mi da posjetim liječnika. Zaista vjerujem kako nisam jedina koja se ovako osjeća i smatram da ne trebam liječničku pomoć. Bori li se još tko s ovim problemom?, upitala je majka.

Njezina iskrena ispovijest navela je i druge mame da progovore o vlastitim ljubavnim životima te otkriju koliko često vode ljubav sa svojim partnerima.

Možda jednom tjedno. Da ti budem iskrena, mjesecima smo bili bez seksa u jednom razdboblju. Ali shvatila sam da ako vodimo ljubav jednom u tjedan dana, velika je promjena u njegovu raspoloženju, piše u jednom od komentara.

Vodimo ljubav jednom u tri tjedna. Poput tebe, imam malu djecu i samo želim da mi ostane nekoliko trenutaka mira za spavanje na kraju dana!, jasno je zaključila druga mama.

Ipak, ima i onih koji se nisu susrele s nedostatkom intimnosti.

Vodimo ljubav tri ili četiri puta tjedno. Obično to kratko traje, uživamo u 10 minuta strasti, a potpuno smo izbacili dugotrajnu predigru, objasnila je jedna od mama, a druga se složila s njom i objasnila da njeno dijete sada ima devet godina pa partner i ona imaju više vremena za sebe, ali i da nije uvijek bilo tako.

No jedna žena je navela kako posjet liječniku zbog umora i pada seksualne želje možda i nije toliko loša ideja, piše The Sun, prenosi Index.hr.

Nedavno sam posjetila liječnika i nalaz krvi je pokazao kako mi je niska razina folne kiseline i nedostaje mi vitamina D. To me, uz sve majčinske obveze, činilo još umornijom. Stoga mislim da tvoj muž nije u krivu i predlažem da napraviš nalaz krvi, objasnila je.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.