Mama bacila bebu staru 12 dana kroz prozor, ali nije uspjela saznati je li ju spasila

Tek je proslavila 21. rođendan, a već je pokazala svu hrabrost kad je kao prava lavica požrtvovno spasila svoju bebu, bacivši je kroz prozor prvog kata obiteljske kuće.

Dan nakon slavlja, oko 11 sati prijepodne, hrabru i nažalost pokojnu mamu Shelby probudio je dim od vatre koja se zapalila negdje u kući. Nije ni došla k sebi kad je shvatila da više nema izbora, jer su ona i njena tek 12 dana stara kćerkica Keana ostale zatočene u vatri.

Shelby je automatski nazvala vatrogasce, ali shvatila je da neće imati vremena pobjeći pa je morala donijeti tešku odluku: ili će izgorjeti obje ili će nekako spasiti svoju bebu.

No iz prizemlja kuće više nije imala kamo pobjeći pa se popela na kat, malenu je uspjela svezati u autosjedalicu i tako je baciti s prozora.

Kad nas je nazvala, nije uopće spominjala bebu, samo je govorila da je ostala zatočena u kući. Naravno da smo odmah pojurili pomoći joj, no kad smo uspjeli ući u kuću, na katu smo pronašli njeno beživotno tijelo. Autopsija je naknadno pokazala da je mlada žena umrla od dima“, izjavili su vatrogasci koji su toga dana gasili požar u malom gradiću nedaleko Chicaga, čiji stanovnici još uvijek ne mogu prežaliti ovu veliku tragediju.

U prvi mah nitko nije primijetio bebu iza kuće. Tek kad smo počeli montirali ljestve da se popnemo na kat, spazili smo autosjedalicu koja se prevrnula i u njoj smo ugledali bebu koja je bila u šoku. Prevezli smo je u bolnicu gdje joj je pružena potrebna njega, no beba zapravo nije bila u velikoj opasnosti. Mama se stvarno dobro sjetila kad ju je uspjela tako zaštiti u sjedalici“, ispričali su vatrogasci.

A upravo je to lekcija koju bismo mogli naučiti iz ove ogromne tragedije koja je snašla tako mladu ženu i njenu obitelj.

O malenoj Keani sada brine njen otac, Shelbyn zaručnik te njena mama, odnosno baka, s kojom su njih troje živjeli.

Kako je obitelj ostala bez kuće, zatražili su pomoć javnosti putem stranice Go Fund Me.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.