Maloljetnik starijem muškarcu prodao maloljetnu djevojčicu za 1600 eura

Maloljetnik iz sela Bučim kod Radoviša, na istoku Sjeverne Makedonije, čiji identitet nije objavljen, za 1.600 eura je starijem muškarcu na silu prodao svoju rodicu radi braka.

Djevojčica je uspjela pobjeći, a potom je rodica ovog starijeg muškarca prijavila policiji koja je protiv njih podnijela tužbu zbog kaznenog djela “trgovine djetetom”, prenosi Telegraf.rs.

Prema priopćenju tužiteljstva, u travnju ove godine u radoviškom selu Bučim, prvoosumnjičeni, koji je maloljetnik, uz upotrebu sile, prevare i prisile, koristeći nemoć žrtve, podveo je svoju 15-godišnju rodicu na prisilni brak drugoosumnjičenoj osobi.

Iako je znao da je djevojčica maloljetna, muškarac čiji identitet nije objavljen, ipak je pristao da je od njenog rođaka kupi za 1.600 eura.

Prvoosumnjičeni je 17. travnja odveo djevojčicu na prethodno dogovoreno mjesto. Čovjek je isplatio zatraženu sumu novca i djevojčicu poveo sa sobom. Ona je pružala otpor, pa je on upotrijebio fizičku silu, psihološko nasilje, a pokušao je i da je obljubi, objavili su iz tužiteljstva.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.