Mališani širokobriješkog Herceg Sporta zlatni na međunarodnom turniru u Neumu

Nogometna škola Herceg Sport iz Širokog Brijega protekloga vikenda osvojila je međunarodni turnir u Neumu.

Radi se o četvrtom Turniru prijateljstva koji je organizirao HNK Neum, a širokobriješki dječaci u kategoriji 2016. godište kući su se vratili sa zlatnom medaljom svladavši u finalu FK Borac Jelah 2:0.

Iz ekipe Herceg Sporta je proglašen i najbolji igrač turnira Ivano Ivanković, a medalje i pehar dodijelio je načelnik Općine Neum Dragan Jurković.

Na turniru je nastupilo oko 700 djece iz cijele regije koja su odigrala preko 100 utakmica, a Širokobriježani ističu kako će, između ostaloga, ovo iskustvo mališanima ostati urezano u pamćenje. Također, zahvalili su se organizatoru na pozivu i odlično organiziranom turniru.

Teško je ukratko opisati sve dojmove od protekla tri dana. Velik broj utakmica s protivnicama iz cijele regije. Igrali smo utakmice s renomiranim ekipama iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ogromno iskustvo kako za djecu tako i za naše trenere. Druženje, upoznavanje s ekipama i trenerima, odlična zabava i fantastični uvjeti. Turniri nisu samo natjecanje i rivalstvo već sklapanje novih i jačanje postojećih prijateljstava, istaknuo je voditelj škole nogometa Herceg Sport, Jozo Šušak.

(www.jabuka.tv)